SuperBuddy is de eerste on-demand boodschappen bezorgservice van Nederland. Je bestelt boodschappen van Albert Heijn, Jumbo of EkoPlaza via SuperBuddy.nl en deze worden wanneer het jou uitkomt, nog dezelfde dag bij je thuisbezorgd. SuperBuddy bezorgt al binnen 2 uur. Waardoor je nooit lang op je boodschappen hoeft te wachten.

Laurens van Geffen – mede-oprichter Superbuddy

β€œIn Rotterdam werken we samen met Albert Heijn aan een nieuwe proef met het sneller thuisbezorgen van boodschappen, bezorgdienst Rappie. Om de boodschappen zo snel mogelijk door Rotterdam te vervoeren maken we gebruik van de bakfietsen van Centaur Cargo. De bezorging vindt plaats in het drukke centrum van Rotterdam dus dan is een elektrische bakfiets ideaal.

We gebruiken 10 Cargo Trike Swings, waarmee we snel door de stad kunnen fietsen en zowel kleine als grote bestellingen kunnen bezorgen. Binnen 2 uur, op de locatie waar de klant dit wil. We gebruiken de bakfietsen nu bijna een jaar en hebben een prettige en professionele samenwerking met Centaur. We zijn regelmatig in gesprek over het door ontwikkelen en verbeteren van de fietsen en het is onze gezamenlijke focus om de perfecte bezorgfiets voor SuperBuddy te ontwikkelen.”