Bakfiets TNT Post

Hallo, wij zijn Centaur Cargo.

Last Mile Delivery Specialisten

Centaur Cargo biedt duurzame en betaalbare transportoplossingen die bijdragen aan een leefbare en bereikbare stad. Centaur Cargo profiteert van de jarenlange kennis en ervaring van zusterbedrijf Babboe, Europees marktleider familiebakfietsen, om bedrijven en overheden te voorzien van slimme, betaalbare ‘last mile solutions’.

Samen op weg naar de beste transportoplossing.

Centaur Cargo is een dienstverlenende organisatie. Klanten kunnen bouwen op onze bakfietsen en dienstverlening. Vanuit de klantbehoefte is ons assortiment aan bakfietsen ontwikkeld. Met grote klanten werken we ook in co-creatie aan custom-made fietsen om samen tot de perfecte bakfiets voor een organisatie te komen. Vanuit die betrokkenheid gaan we lange termijn relaties aan met onze klanten. Duurzame waardecreatie staat bij Centaur Cargo centraal. Samen op weg naar de beste Last Mile Delivery Solutions.

Wat is Centaur Cargo?

Een Centaur is een figuur uit de Griekse mythologie – half mens, half paard – met magische mogelijkheden. Onze Centaur-fietsen zijn slimme, snelle en betrouwbare werkpaarden, ideaal voor iedere vorm van stedelijk transport

Uitgebreid assortiment

We bieden een breed assortiment aan bakfietsen met volumes van 200 tot 2000 liter. Voor iedere klant en activiteit kan de beste fietsoplossing worden samengesteld. We werken met kwalitatieve onderdelen van Yamaha, Shimano, Schwalbe en Enviolo.

Ons assortiment »

Custom-made oplossingen

We ontwikkelen vanuit de klantbehoefte. We volgen een co-creatie filosofie met onze ‘partners-in-business’ waaruit de best passende (bak)fietsen voortkomen, op maat ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Betaalbare kwaliteit is de rode draad die je in al onze activiteiten terugziet.

Maak een afspraak »

Powered by Babboe

Centaur Cargo levert hoogwaardige, elektrische (bak)fietsen voor stedelijk transport. Centaur Cargo is een zusterbedrijf van Babboe, Europees marktleider familiebakfietsen. Door deze samenwerking kan Centaur bouwen op 10 jaar ervaring in bakfietsen.

Powered by Babboe »

Samenwerken met Centaur Cargo?

Maak een afspraak met één van de medewerkers van Centaur Cargo. Je bent van harte welkom bij ons in Amersfoort.

MAAK EEN AFSPRAAK