Jouw bedrijf, jouw bedrukte bakfiets!

De zakelijke bakfietsen van Centaur Cargo zijn een perfect reclamemiddel voor jouw bedrijf. We kunnen je bakken voorzien van jouw huisstijl.

Printed Trike XL

Branding op je bakfiets

Elke bakfiets van Centaur Cargo kan gebruikt worden als promotie voor je bedrijf. Of je nou kiest voor een Trike XL met composiet bak of een bike met een flightcase, je kunt elke bak voorzien van je eigen logo of slogan. Je kunt zelf het ontwerp maken en hierdoor precies bepalen hoe jij zichtbaar bent in de stad. Je kunt met je bakfiets overal komen en jouw reclame dus ook. Het is een simpele, efficiënte en goedkope manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Je kunt zelf de opgemaakte bestanden aanleveren en wij koppelen je aan één van onze partners zodat zij de bak kunnen voorzien van je branding. Ontbreken de skills en programma’s om zelf bestanden op te kunnen maken dan linken we je graag aan een ontwerper.

Bakken op de Centaur fietsen bestaan uit diverse materialen. Om de branding op elk materiaal zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, werken we met verschillende partners met een eigen productietechniek. De kosten voor de branding zijn afhankelijk van het aantal fietsen dat in één keer bedrukt moet worden. Onze accountmanagers kunnen je hier meer over vertellen.

Neem contact op