Centaur Cargo Event: perfect voor elk evenement

Dé zakelijke bakfiets voor elk event

Sta je regelmatig op een evenement of wil je goederen op locatie verkopen? Dan zijn de event bakfietsen van Centaur geschikt voor jou. Je kunt je bakfiets thuis vol laden en al fietsend kom je op het evenement of locatie aan. De bakfietsen zijn stabiele driewielers zodat je eenvoudig door de stad fietst. Je kunt kiezen uit een normale fiets of een fiets met elektrische ondersteuning.

Met innovatief en opklapbaar werkblad
Naar eigen smaak aan te passen

Vending 1
Event_vrijstaand_4

Welke goederen verkoop jij?

Centaur Cargo heeft verschillende standaard event fietsen in het assortiment. De vending bakfiets beschikt over twee grote lades waar je veel goederen in kwijt kunt. Deze bakfiets is zeer geschikt voor het uitdelen van goederen of flyers op een locatie. De ice bakfiets is uitgerust met een koelingssysteem om ijs of dranken koel te vervoeren. De wine bakfiets heeft een chique uitstraling en is gemaakt voor de verkoop van gekoelde dranken op een evenement.

Met innovatief en opklapbaar werkblad
Naar eigen smaak aan te passen

Je kunt de standaard bakfietsen zelf aanpassen aan eigen gebruik. Bij een minimum afname van 10 fietsen of meer denken we graag met je mee hoe we een custom-made bakfiets kunnen maken, zodat jouw event een succes wordt!

Momenteel in ontwikkeling

De Centaur Cargo Event bakfiets is momenteel in ontwikkeling en nog niet leverbaar.

Diverse modellen

Op dit moment zijn er 3 modellen event fietsen: vending, ice en wine. Mocht je vragen hebben over andere opties neem dan contact met ons op.

Neem contact op »

Centaur_Wine-Bike

Custom Event-Bike

Bij een minimum afname van 10 fietsen of meer denken we graag met je mee hoe we een custom-made bakfiets kunnen maken zodat jouw event een succes wordt!
Neem contact op »

Qwic_motor

Trapondersteuning

De fiets is beschikbaar als reguliere fiets of met elektrische ondersteuning. Fijn als je zware goederen moet vervoeren.

Elektrische ondersteuning »